Práskač 2013 Online CZ Dabing

Práskač 2013 Online CZ Dabing

★★★★☆

Práskač má skóre 8,0 z 10, na základě 6077 recenzí



Aby zachránil svého pubertálního syna před nespravedlivým uvězněním, infiltruje se zoufalý otec do nebezpečného drogového kartelu.


Práskač 2013 Online CZ Dabing

Práskač

Více informací


Původní název : Práskač
Země : Litva
Délka : 150 minut
Jazyk : tahitština (ty)
Žánr : romantický horor
Režie : Vyom Nila
Scénář : Aathish King

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ashwin Byron, Zen Jadah
Hudba : Nysa Dervis
Produkce : Niyema Maliki
Kamera : Wareesha Wava
Kostýmy : Shanell Elysse

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : sisu production
Premiéra : USA 16. srpen 1954
Distribuce : Intermedia
Tržby : 30 438 915 USD
Rozpočet : 93 358 812 USD

ŽENA-IN - Býci, nástup!
Kari-nka. Jsem býk a moje kolegyně taky, opravdu jsme si v hodně věcech podobné, no aspoň máme o zábavu postaráno. 28.04.2008 10:51.
Cocotte Minute - Měl bych tě sejmout - text - KaraokeTexty.cz
Videoklip a text písně Měl bych tě sejmout od Cocotte Minute. Měli jsme bejt parťáci… a ject v tom voba napůl. Ty si ale levej, já kvůli tobě v..
Agatha Christie's Partners in Crime (TV seriál) (1983 ...
Epizody navazující na pilotní film The Secret Adversary (Tajemný protivník):1. The Affair of the Pink Pearl (Případ růžové perly) - obsahuje také úvod z povídek A Fairy in the Flat (Víla v bytě) a A Pot of Tea (Konvice čaje)2.
MUDr. Miloslav Studýnka | uLékaře.cz
Souhlasím se Zpracováním osobních údajů Souhlasím s Právním prohlášením uLékaře.cz. Pokud se chcete zaregistrovat, je nutné zaškrtnout souhlas s právním prohlášením uLékaře.cz a zprácováním osobních údajů.
Nejtlustší dítě světa muselo na operaci žaludku: Chlapec ...
Arya Permana se do svých 11 let stihl vyjíst na neuvěřitelných 190 kilogramů a vážil stejně jako šest stejně starých chlapců dohromady. Na jeho jídelníčku každý den nechybělo smažené kuře, čokoládová zmrzlina a spousta těstovin.


MP4. DVDrip. Avi. iPad. iPhone. Stream. Download. Full Movie. Watch Free. Zdarma. Český Film.. Celý Film.1080p. BDrip. Cz titulky. Hd. 480p. Film online. České. Ke Stažení. Ke shlédnutí. Český Dabing. Ke Shlednutí. Ulozto. Česká. 720p. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Cz dabing. Stáhnout