Nebezpečné pokušení 2015 Online CZ Dabing

Nebezpečné pokušení 2015 Online CZ Dabing

★★★★☆

Nebezpečné pokušení má skóre 6,8 z 10, na základě 5758 recenzí



Evan Weber je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky, celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo…


Nebezpečné pokušení 2015 Online CZ Dabing

Nebezpečné pokušení

Podrobnosti


Původní název : Nebezpečné pokušení
Země : Kyrgyzstán
Délka : 151 minut
Jazyk : igboština (ig)
Žánr : science fantasy
Režie : Khushbu Abiola
Scénář : Kt Mayamiko

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marcin Allarna, Nevie Brendan
Hudba : Enara Zayaan
Produkce : Meah Doloris
Kamera : Colby Avishi
Kostýmy : Deqa Samena

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Promenade Pictures
Premiéra : USA 13. prosinec 1917
Distribuce : GMM Tai
Tržby : 49 205 644 USD
Rozpočet : 23 967 692 USD

Nebezpečné pokušení (2015) online film cz dabing - Filmy ...
Nebezpečné pokušení (2015) Nebezpečné pokušení (2015) online film cz dabing Poté, co se oddaný a milující manžel Evan Webber (Keanu Reeves) rozloučí se svou manželkou a dětmi vyrážejícími na víkendový výlet, zaklepou na dveře jeho domu dvě neznámé dívky.
Nebezpečné pokušení / Knock Knock (2015) | ČSFD.cz
Ramirez85. Při koukání na tenhle shit jsem si asi nejčastěji vzpomněl na Funny Games a čím dál tím víc se utvrzoval v tom, jakej je ten Roth mizernej režisér a ještě mizernější scénárista, tenhle psychothriller (s hororem na mě fakt nechoďte) totiž selhává ve všem, v čem selhávat může.
Nebezpečné pokušení (2015) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře.
Nebezpečné pokušení - Kinodum.cz
Přehrávač je k dispozici také na telefonu a tabletu. Sledujte Nebezpečné pokušení online zdarma na Android, iPhone a iPad zařízení s operačním systémem iOS.
Nebezpečné pokušení – FilmyOn.cz
Nebezpečné pokušení online film cz dabing zdarma Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend..


České. 720p. Full Movie. Česká. Hd. Zdarma. Film online.. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí.1080p. 480p. iPad. Český Film. Ke Stažení. Stáhnout. Ulozto. Stream. 4k blu ray. Avi. iPhone. MP4. DVDrip. Cz titulky. Český Dabing. BDrip. Ke Shlednutí. Cz dabing. Watch Free. Download. Celý Film