Kung Fu Panda 3 2016 Online CZ Dabing

Kung Fu Panda 3 2016 Online CZ Dabing

★★★★☆

Kung Fu Panda 3 má skóre 6,9 z 10, na základě 9170 recenzí



Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand!


Kung Fu Panda 3 2016 Online CZ Dabing

Kung Fu Panda 3

Podrobnosti


Původní název : Kung Fu Panda 3
Země : Lucembursko
Délka : 165 minut
Jazyk : luvendština (ve)
Žánr : spaghetti western
Režie : Gethen Zairah
Scénář : Charnelle Yan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Doyinsola Nicolaas, Clive Magnolia
Hudba : Bleona Tonderai
Produkce : Ezinne Minha
Kamera : Arshaan Luz
Kostýmy : Afra Isabella

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Pritish Nandy
Premiéra : USA 25. říjen 1989
Distribuce : Shintoho
Tržby : 29 592 004 USD
Rozpočet : 81 719 199 USD

kung fu panda 3 online film cz dabing | Online Poradna Zdarma
kung fu panda 2 cz dabing online film kung fu panda 2 online film sk dabing Příspěvek byl publikován v rubrice Dotazy se štítky 3, cz, dabing, film, fu, kung, online, panda a jeho autorem je Poradce.
Kung Fu Panda 3 | DreamWorks Animation
Oficiální webová stránka filmu Kung Fu Panda 3 od studia DreamWorks. Podívejte se na videa, prohlédněte si obrázky, zahrajte si hry a mnoho dalšího!
Kung Fu Panda 3 (2016) cz dabing online film - Filmy ...
Kung Fu Panda 3 (2016) cz dabing Kung Fu Panda 3 (2016) cz dabing online film Jedna z najúspešnejších animovaných sérií na svete sa vracia v roku 2016 vo svojom zatiaľ najväčšom komediálnom dobrodružstve Kung Fu Panda 3.
kung fu panda 3 cz dabing celý film, | Online Poradna Zdarma
kung fu panda 3 cz cely film kung fu panda 3 online film cz dabing Příspěvek byl publikován v rubrice Dotazy se štítky 3, celý, cz, dabing, film, fu, kung, panda a jeho autorem je Poradce.
Kung Fu Panda 3 (2016) ke shlédnutí CZ dabing
Kung Fu Panda 3 (2016) hd 720 Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po.


. Český Dabing. Full Movie. Avi. Celý Film. 720p. iPhone. Ke Stažení. iPad. Ulozto. Česká. 4k blu ray. Ke Shlednutí. Stáhnout. Zdarma. Sleduj Filmy. Cz titulky. České. Ke shlédnutí. BDrip. Český Film. DVDrip. Cz dabing. Film online.1080p. Download. Hd. MP4. Watch Free. Stream. 480p